Auv	ances m	Nauloi	ogy, N	ucrear meurcrne, and	Nauration Unco	logy including biology and Physics (Fr2018) : 2 credils will be awa	rueu II ID Tectures (90 milli each) are taken.
No.	Date	Time	Duration	Lecturer	Affiliation	Title	Place
1	2018/7/3	8:00-9:30	90 min	Khin Khin Tha	GI-CORE	Radiomics in Cancer Research and Therapy	3-1 Common Seminar Room (C3-205), 3rd Floor, Central Building, Faculty of Medicine
2	2018/7/10	8:00-9:30	90 min	Kohsuke Kudo	Hokkaido University Hospit	MR Imaging of Stable Isotope of Oxygen-17	Conference Room, MRI Unit, Hokkaido University Basement Floor
3	2018/7/17	8:00-9:30	90 min	Yuji Kuge	Isotope Center, HU	Radiotheranostics and recent trends in radiopharmaceutical development	Conference Room, MRI Unit, Hokkaido University Basement Floor
4	2018/7/24	8:00-9:30	90 min	Kenji Hirata	Faculty of Medicine, HU	Radiomics in nuclear medicine	Conference Room, MRI Unit, Hokkaido University Basement Floor
5	2018/7/31	8:00-9:30	90 min	Kentaro Kobayashi	Faculty of Medicine, HU	TBD	Conference Room, MRI Unit, Hokkaido University Basement Floor
6	2018/8/1	13:00-14:30	90 min	Hiroki Shirato	G1-CORE	Overview in Quantum Biology	3-1 Common Seminar Room (C3-205), 3rd Floor, Central Building, Faculty of Medicine
7	2018/8/1	14:45-16:15	90 min	Jin-Min Nam	G1-CORE	Cancer Molecular Biology and Radiation	3-1 Common Seminar Room (C3-205), 3rd Floor, Central Building, Faculty of Medicine
8	2018/8/1	16:30-18:00	90 min	Jin-Min Nam, Chi-Che Hsieh	GI-CORE	Obtain Biomedical Knowledge about Radiation Effect on Molecules and Cells Based on Cancer Molecular Biology and Its Meas	3-1 Common Seminar Room (C3-205), 3rd Floor, Central Building, Faculty of Medicine
9	2018/8/2	8:45-10:15	90 min	Osamu Inanami	Veterinary medicine, HU	Advanced Radiation Biology and New Insights about Chemical Effect of Radiation and Control of Cancer	3-1 Common Seminar Room (C3-205), 3rd Floor, Central Building, Faculty of Medicine
10	2018/8/2	10:30-12:00	90 min	Hironobu Yasui	CIS, HU	Promising methods for radiotherapy using molecular imaging and radioisotopes	3-1 Common Seminar Room (C3-205), 3rd Floor, Central Building, Faculty of Medicine
11	2018/8/3	8:45-10:15	90 min	Yutaka Takahashi, Kazumasa Minami	Osaka University	Translational Research and Radiation Biology	3-1 Common Seminar Room (C3-205), 3rd Floor, Central Building, Faculty of Medicine
12	2018/8/3	10:30-12:00	90 min	Hiroshi Harada	Kyoto University	Obtain knowledge about translation research and understand radioresistancy of hypoxic cells	3-1 Common Seminar Room (C3-205), 3rd Floor, Central Building, Faculty of Medicine
13	2018/8/6	8:45-10:15	90 min	Amato Giaccia	Stanford	Radiation Biology Applied to Clinical Practice	3-1 Common Seminar Room (C3-205), 3rd Floor, Central Building, Faculty of Medicine
14	2018/8/6	10:30-12:00	90 min	Quynh-Thu Le, Constantinos Koumenis	Stanford	Recent Topics	3-1 Common Seminar Room (C3-205), 3rd Floor, Central Building, Faculty of Medicine
15	2018/8/6	13:00-14:30	90 min	Hiroki Shirato	G1-CoRE	Overview of Radiation Therapy	3-1 Common Seminar Room (C3-205), 3rd Floor, Central Building, Faculty of Medicine
16	2018/8/6	14:45-16:15	90 min	Naruhiro Matsufuji	QST	Interaction of Therapeutic Radiation with Matter	3-1 Common Seminar Room (C3-205), 3rd Floor, Central Building, Faculty of Medicine
17	2018/8/6	16:30-18:00	90 min	Lei Xing	Stanford	Treatment Planning for Radiation Therapy	3-1 Common Seminar Room (C3-205), 3rd Floor, Central Building, Faculty of Medicine
18, 19, 20, 21, 22	2018/8/7	2018/8/7 2018/8/7 8:40 - 12:15	15 mm	Toyoharu Nawa	Hokkaido University Hospit	Opening Remarks	Akira Suzuki Hall, Frontier Research in Applied Science Building
	2018/8/7		60 min	Lei Xing	Stanford	Artificial Intelligence in Medicine: Past, Present, and Future	Akira Suzuki Hall, Frontier Research in Applied Science Building
	2018/8/7		60 min	Hiroshi Ishii	MIT	TRANSFORM: Envisioning the Future	Akira Suzuki Hall, Frontier Research in Applied Science Building
	2018/8/7		60 mn	Satoshi Maeda	ни	Drawing, Analyzing and Using the Route Map of Chemical Reactions	Akira Suzuki Hall, Frontier Research in Applied Science Building
	2018/8/7	12:15-16:30	45 min	Xing, Ishii, Maeda and Nanda		Panel Discussion Theme: My Research Approach	Akira Suzuki Hall, Frontier Research in Applied Science Building
	2018/8/7		60 min	Tetsuro Hirose	IGM	Ancient and modern RNA worlds	Akira Suzuki Hall, Frontier Research in Applied Science Building
	2018/8/7		60 min	Asuka Nanbo	Faculty of Medicine, HU	Visualizing virus-host interaction	Akira Suzuki Hall, Frontier Research in Applied Science Building
	2018/8/7		15 min	Hiroki Shirato	GI-CoRE	Closing Remarks	Akira Suzuki Hall, Frontier Research in Applied Science Building
23	2018/8/8	8:45-9:30	45 min	Shinichi Shimizu	HU	Four-dimensional Radiation Oncology, Real-time-image Guided Radiotherapy	Special Conference Room, The Alumni Hall "Frate", Faculty of Medicine
	2018/8/8	9:30-10:15	45 min	Daniel Chang	Stanford	Advancements in Stereotactic Body Radiotherapy for Liver Tumors	Special Conference Room, The Alumni Hall "Frate", Faculty of Medicine
24	2018/8/8	10:30-11:15	45 min	Quynh-Thu Le	Stanford	Clinical application of immune check point therapy in HNC	Special Conference Room, The Alumni Hall "Frate", Faculty of Medicine
	2018/8/8	11:30-12:00	45 min	Masashi Watanabe	Faculty of Medicine, HU	Comprehensive identification of E3 ubiquitin ligase substrates by fusion of TUBE and ligase trapping methods	Special Conference Room, The Alumni Hall "Frate", Faculty of Medicine
25	2018/8/8	13:00-13:45	45 min	Yasuyuki Fujita	IGM	Cell competition between normal and transformed epithelial cells	Special Conference Room, The Alumni Hall "Frate", Faculty of Medicine
	2018/8/8	13:45-14:30	45min	Amato Giaccia	G1-CoRE	The Holy Grail of Radiation Oncology- Radiation Protection of Normal Tissue and Radiosensitization of Tumors	Special Conference Room, The Alumni Hall "Frate", Faculty of Medicine
26	2019 /9 /0	12.00 14.20	90 min	Naoki Miyamoto	Hokkaido University Hospit	Quality Assurance of Four-dimensional Radiation Therapy System	3-1 Common Seminar Room (C3-205), 3rd Floor, Central Building, Faculty of Medicine
	2018/8/9	13:00-14:30		Seishin Takao	G1-CoRE	Patient Setup and Image Guidance Technique in Proton Therapy	3-1 Common Seminar Room (C3-205), 3rd Floor, Central Building, Faculty of Medicine
27	2018/8/10	13:00-14:30	90 min	Masayori Ishikawa	G1-CoRE	SBRT and IGRT	3-1 Common Seminar Room (C3-205), 3rd Floor, Central Building, Faculty of Medicine
28	2018/8/10	14:45-16:15	90 min	Kikuo Umegaki	GI-CoRE	Proton Treatment System in HU	3-1 Common Seminar Room (C3-205), 3rd Floor, Central Building, Faculty of Medicine
29	2018/8/21	8:00-9:30	90 min	Kenneth Sutherland	Hokkaido University Hospit	TBD	Conference Room, MRI Unit, Hokkaido University Basement Floor
L	1	1					

Advances in Radiology, Nuclear Medicine, and Radiation Oncology including Biology and Physics (FY2018) : 2 credits will be awarded if 15 lectures (90 min each) are taken.